HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 

Miért érdemes itt szexpartnert keresni?

Jó ha tudod Tisztelt Látogató!

Nagyon fontos szem előtt tartani hogy manapság az erotikus tartalmú oldalakat a legtöbb hálózaton, gépen blokkolják az-az elérhetetlenné teszik azokat. A kifejezetten csak erotikával foglalkozó oldalakat ezért egyre kevesebb gépen érik el, akkor is csak konkrétan rájuk keresve, hiszen ma már a keresők sem támogatják a tartalmuk miatt. Ez a szankció az LHP oldalaira nem vonatkozik hiszen az erotika mentes oldalakat nem blokkolják, viszont ezeken keresztül elérhetőek az erotikus oldalak és a látogatóink szerint magyarázkodni sem kell az oldalaink böngészése miatt.

Itt szeretném kiemelni, hogy az oldalaink a Wapos, telefonos és a PDA felhasználók számára is optimalizáltak, elérhetőek, ami az egyre a növekvő előbb említett böngészők számára is elérhetők gyakorlatilag bárhol utcán, buszon, kocsiban stb. távol a kíváncsi szemek elől.

Nem irogatunk kamu, valótlan beszámolókat a hirdetőinkről, ezzel félrevezetve a látogatókat és megkülönböztetve, szelektálva a hirdetőket. Köztudott, hogy az erotikus oldalakon elenyésző mértékben, csupán 1%-ban használják a beszámolói modulokat, akkor is inkább ártó szándékkal, jobbára a konkurencia, illetve nagyon ritka esetben, kimagaslóan nagy sérelem, elégedetlenség esetén hajlandók kockáztatni a kilétüket, hiszen könnyen beazonosíthatók a hozzászólók, regisztrálók! Ezekben az estekben a felháborodott látogatók közvetlenül a webmesterhez fordulnak némi orvoslatért, de ez is évente csupán egy-két alkalommal fordul elő, hiszen a hirdetőnek nincs érdekében rosszalkodni!

A pozítív tapasztalatokat nem, illetve nagyon kevesen osztják meg ebben a műfajban érthető okok miatt. Az efféle tetszetős hozzászólások általában öndicsérő, szponzorált bejegyzések, vagy a webmester szorgosságának köszönhető gerrillamarketing termékei, amivel a látogatókat próbálja rávenni a szponzorált hirdető meglátogatására, vagy a hirdetőt próbálja meggyőzni arról, hogy itt érdemes hirdetni, mert jókat írnak róla.

Nem adunk lehetőséget arra, hogy a látogatók, rivális hirdetők kommenteket írogassanak némi jutalmazásért, pontgyűjtésért a hirdetőkről! Azok a hirdetések, ahol aktívak a beszámolói, üzenőfal modulok a hirdető felügyelete alá vannak besorolva és ennek megfelelően kell értékelni azokat.

Nem adjuk ki a látogatóink, hirdetőink, regisztrálók adatait senkinek!

Nem próbáljuk a látogatóinkat, hirdetőinket befolyásolni azzal, hogy pozitív vagy negatív beszámolókat kreálunk, hiszen az efféle beszámolók túl azon, hogy ízléstelenek ellehetetlenítik a hirdetőket és hosszútávon kellemetlen helyzetekbe sodorják azokat. A kreált hozzászólások kétélű fegyverek a látogatóra és a hirdetőre nézve. Nem használunk gerilla marketinget!

Nem vállalunk fotógaranciát azokra a hirdetésekre, amiket Interneten keresztül adnak fel, illetve ha a hirdetővel nem találkoztunk a hirdetésfeladáskor, persze attól még lehet a fotó eredeti.

Azok a látogatóink akik évek óta böngészgetik az erotikus oldalainkat jól tudják, hogy mindig megbízható adatokkal szolgáltunk ezzel kapcsolatban.

Senkit nem fogunk telefonos feketelistára tenni csak azért, mert valamiféle nézeteltérésbe keveredett a hirdetővel.

Nem figyeljük a látogató IP címét és nem rögzítjük az oldallátogatásokat. Nem küldünk a gépedre semmiféle kíváncsiskodó programot és nem bombázunk kéretlen üzenetekkel.

Bizonyára sikerült értékes információkhoz juttatni, amik hasznodra lesznek a jövőben.

Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Szerkesztőség