HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex a szabadban!

A legizgalmasabb dolgok egyike a szabadban szeretkezni! Ilyenkor nem számít, ha másnap szúnyogcsípéssel a popsinkon ébredünk, hiszen még az is a csodálatos kalandra emlékeztet. Egyesek szerint vannak biztos helyek, helyzetek, pozitúrák, amiket kifejezetten a szabadban való szeretkezéshez találtak ki. Mások pedig csak a giccses filmrománcok mézes jeleneteiben működnek, a gyakorlatban bizony megbuknak.

Ami csak a filmeken romantikus
Este a nádasban. Ez a módszer egészen biztosan nem fog működni. A vízpartokon ugyanis még a legvadabb szúnyogirtás idején is olyan számosan laknak szúnyogok, hogy erotikus simogatások helyett eufórikus vakaródzásban lesz részünk. Ehhez persze billeg és kemény a csónak. Persze védekezhetünk hálózsákkal, moszkitó hálóval, és test szerte bekenekedhetünk büdös szúnyogriasztó krémmel. Ez azonban lehet, hogy a libidó csökkenését is magával hozza, így csak kezdő, vagy náthás szerelmeseknél válik be. A másik ilyen tévhit a puszta tengerparti homokföveny. Ezen hanyatt dőlni a félhomályban, vagy az éjszakában nem csak jéghideg, hanem meglehetősen kellemetlen dolog is. A só ugyanis a nyálkahártyákra kerülve, vagy az izzadt bőrfelületen megtapadva viszkető, kellemetlen érzést okoz.

Szexhelyek a szabadban
Ha már van csónak, ne a nádasba, susnyásba törjünk utat magunknak! A növényvilág károsítása helyett evezzünk be a tó, vagy az állóvíz közepére, ahol a csónak mellett a vízbe ereszkedve szúnyogmentes, érzéki nászt élhetünk át, anélkül, hogy észrevennének bennünket. A víz közepén szinte nem járnak szúnyogok, így ott a csónakban is kipróbálhatjuk magunkat, bár a ringatózás elárul bennünket. Igazi szeretők azonban erre fittyet hánynak. A nappali időszakban a nádas is jó védelmet nyújt, de óvakodjunk attól, hogy egy prűd kocahorgász kedvenc délelőtti leshelyére vegyük be magunkat, mert nagy hűhó kerekedhet belőle.

Élménybeszámolók szerint a szabadban szeretkezéskor is jó szolgálatot tesz az autó, mivel a motorházra dőlve, támaszkodva is kipróbálhatjuk magunkat. A kocsiban többnyire takaró is szokott lenni, ami szintén jól szolgál, ha el akarunk rejtőzni az érdeklőd szemek elől egy kis szerelmi bújócskára. A kilátók, vadászlesek is kiváló búvóhelyek, ám jelezzük ottlétünket egy a korláton átvetett ruhadarabbal, mert aki nem akar bennünket zavarni, tapintatosan továbbhaladhat. Erdőben járva a népszerű turistautakat célszerű elkerülni, mert nem csak a nyulacskák vonulása zavarhatja meg idillünket, hanem a Pán Péter természetbarát szakkör másodikos tanulói is rajtakaphatnak bennünket, amint éppen a jövő nemzedékén dolgozunk. Sipákoló tanár nénik és sétabotos nyugdíjasok pedig hosszú életre maradandó potenciakárosodást idézhetnek elő az óvatlan sexturistáknál.

Ideális helyszín a kazlak vidéke, bár a pókok, egerek járatai az erre érzékeny hölgyek idegrendszerére negatív hatást is gyakorolhatnak. Vigyünk magunkkal takarót, ha félünk attól, hogy egy furmányos szalmaszál összeszurkálja a hátsónkat, vagy egy orv pókica is beszáll harmadiknak. A vasvillás parasztgazdák lehet hogy szívesen cserélnének az orv pókkal, de mire ez a lehetőség eszükbe jut általában már a vasvillájukat forgatják a fejük felett.

Aki tehát a forró nyárban a természet, és kedvese lágy ölét egyszerre szeretné élvezni, megfelelő körültekintéssel néhány pokróccal vidám perceket szerezhet, melyek emlékezetesek lesznek. Kalandra fel!
[LHP.HU]

2005.05.04. 03:59
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: