HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Aratnak a román örömlányok?

Az augusztus 3-ai cikkünkben számoltunk be arról, hogy egy kisvárosban az örömlányok nem hajlandók a jövőben orális közösülésre a kuncsaftjaikkal, hála a helyi plébános szóbeszédének. Akkor még úgy tűnt, hogy a román prostituáltak ideje hamarosan lejár, ha a „kór” tovább terjed, és egyre több lány tér jó útra, és hagyja fel az ősi szakmát.

Most azonban olyan hírek keringenek, miszerint az európai üzletemberek, és köztük legelsőként az olasz férfiak a kontinensen legjobban a román szexuális szolgáltatásokat tartják a legelső helyen.

A korosodó üzletemberek egy-egy utazás során gyakran szórakoznak a helyi lányokkal, legjobban az olcsó árakat tarják a legvonzóbbnak, bár vannak esetek, mikor a kis flört kifosztással fejeződik be, és az élvezettől alélt vendég pénztárcája eltűnik az aktus végeztével.

Nem tudni, ha már az üzletembereknek Románia a szexparadicsom, akkor mi lesz most a helyi örömlányokkal? Maradnak a munkánál, esetleg megtérnek? Vagy legközelebb melyik szexuális szolgáltatást hagyják ki a listáról az orális szex tilalma után?

Erre vajon mit mondana a plébános úr?

nice

2005.08.25. 22:52
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: