HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Luxushotelből swinger-klub

Rosszul megy mostanában a Weston-Super-Mare szállodaláncnak, a tulajdonosok meglehetősen furcsa lépésre szánták el magukat.

A csõd megelõzése végett Rod Dodson vezető igazgató úgy gondolta, hogy eddig szokatlan módon próbálja megtölteni a kihasználatlan helységeket. A brit nagyvárosokban is - akárcsak az USA-ban vagy Franciaországban - nõ az úgynevezett swinger-klubok száma. Ezek olyan áltálában már összeszokott, és főleg házaspárokból álló csoportok, melyek közös szex-partikra járnak össze bizonyos rendszerességgel és párcseréd orgiákkal próbálnak "némi színt" vinni szürke hétköznapjaikba.
Rod Dodson és részvényesei némi vita után elhatározták, hogy szállodáikból többet is ilyen csoportok rendelkezésére bocsátanak alkalmanként, így jelentõs bevételre tehetnek szert, mivel a Swinger-klubok egyik legnagyobb gondja, hogy nehezen találnak megfeleő helyet összejöveteleikhez.
A Weston tulajdonosok terveinek törvényes akadálya nincs, legalábbis akkor ha a szex-parti résztvevõin és a személyzeten kívül nem tartózkodik más hotelben, de többen is rosszallásukat fejezték ki bejelentésüket követően.
Korábban ugyanis azzal népszerûsítették szállodaláncot, hogy nekik vannak a leginkább gyermekbarát hoteljeik a szigetországban, ami teljesen ellentétes a mostani koncepcióval.

nice

2005.09.11. 00:09
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: