HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex hangja az ágyban

Felmérések szerint a férfiak 60%-a imádja, hogy ha a hölgy partner hanggal is jelzi a gyönyör okozta érzéseit. Legyen az apró nyögdicséléstõl kezdve a hangos kiabálások, visításokig bezárólag, egy férfit izgatja a hölgy hangja, pontosabban önbizalmat ad neki, hogy amit csinál, az a nõnek nagyon jó.

A hangos szex akkor jó, ha az ösztönös, és magától elõtör a partnerbõl. Ha a hang adását erõltetik, a szexuális élmény nem lesz fergeteges, ugyanis ilyenkor a partner jobban figyel a hang kiadására, mint az adott és kapott kényeztetésre, érzésre.

A szexológusok szerint a nõk több okból kifolyólag csendesek az ágyban. Vannak, akik annyira gátlásosak és visszafogottak a szexben, hogy õk úgy is csak paplan alatt hajlandóak hancúrozni, õk sosem fognak hangosan élvezkedni. A nõk másik tábora pedig megszokta, hogy csendben kell játszadozni, mert talán véknyak a falak, és a szomszéd szobában alszanak a szülõk, vagy a gyerekek, így õk ezt a helyzetet szokták meg, késõbb legyenek bárhol, a megszokásnál maradnak.

A hangos nem erõltethetõ, de tanulható. És mindehhez a férfiak segítsége kell az ilyen típusú hölgyeknek. Ugyanis a szakemberek szerint egy õszinte kapcsolatban, ahol a nõ és férfi tabuk és szégyenkezések nélkül tud beszélni a szexrõl, õk felszabadultan is tudnak szeretkezni egymással, és a felszabadult szex hozza elõ az ember torkából a felszabadult hangokat, az élvezet hangjait.

nice

2005.09.11. 00:19
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: