HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex az ex-el?

Hát ez nagyon jó kérdés a válasz pedig egyáltalán nem egyszerű. Az első pillanatokban biztos hogy jó megoldásnak tűnik egy kis játszadozás a volt kedvessel, hiszen nincs ebben semmi rossz. Az érzelmek elmúltak, ez csak szex- gondolnánk. De a valóság sokszor mást mutat. Egy igazi érzelmi próba ez, hiszen sokan nem tudják azonnal feldolgozni a szakítást és tele vannak fájdalommal, csalódással. Ha ezeket az érzelmeket nem vallják be maguknak és visszamásznak kedvesük ágyába egy kósza kis együttlétre, nagy fájdalmakat okozhatnak maguknak. Bár ilyenkor őrületes élményben lehet részük, megtapasztalhatják a szex egy új dimenzióját, ez az élmény elmúlik, és ott marad a rideg valóság - vége a kapcsolatnak.
Sokan azt gondolják, úgy kerülhetik el a fájdalmakat, ha rögtön mással próbálnak vigasztalódni. Sajnos az esetek nagy többségében ez sem bizonyul jó megoldásnak. Ugyanis ha búfelejtőnek egy másik partnert választunk, számolnunk kell azzal, hogy mindvégig hasonlítgani fogunk. Bármennyire is nem szeretnénk, csak az előző kapcsolat és az abban eltöltött szép percek fognak az eszünkben járni.
A legjobb megoldás így hát az, ha hagyunk egy ki időt magunknak. Próbáljuk meg a szakítás utáni pár hónapban begyógyítani a sebeket és csak aztán új párt keresni.

nice.hu

2006.11.20. 13:42
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: