HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Oltsd le a lámpát, drágám!

Lámpa le, lámpa fel
- Van egy csalhatatlan módszerem, amivel meg tudom állapítani, hogy komoly kapcsolatot kezdek-e éppen az adott férfiúval, avagy csak kaland lesz az egész - meséli a 27 éves Ildikó. - Ha valóban megfog a fiú, tetszik, és kezdem fontosnak érezni, akkor biztonságra van szükségem, ilyenkor jobban szeretem a félhomályt. Ha viszont a szívem nem dobban meg tőle igazán, sokkal szabadabbnak érzem magam, s akár az összes villanyt felkapcsolhatják körülöttem.

Persze, nem vagyunk egyformák. Lili 30 éves, a férje lámpafénynél szeret szerelmeskedni, imádja nézni közben a feleségét: a látvány tovább izgatja. - Szeretek a kedvében járni, ezért nem kérem, hogy kapcsolja le a lámpát - fogalmaz a fiatalasszony -, pedig zavar a díszkivilágítás, nem vagyok képes olyankor teljesen elengedni magam. Így aztán becsukom a szemem, s próbálom megteremteni a magam intim világát, közben figyelek a párom mozdulataira, becézgetéseire.

A kulcsszó tehát: intimitás. Amikor a két test és a két lélek egymáshoz közelít, akkor teremtődhet csak meg. Ámde még elképzelni is nehéz vakító wattoknál. A félhomály szinte kiköveteli az összebújást, az egymásra hangolódást, a másik fizikai közelsége bizalmat ébreszt. Fényben ugyanakkor ösztönösen védekezni kezd a nő. Például a férfiemberek tekintetétől! Idézze csak fel, hogyan viselkedik, ha vizslató férfiszemek tapadnak önre! Még meztelennek sem kell lennie, a pillantások amúgy is levetkőztetik. És ha "csak" élete párjáról van szó, akkor is jobban örülne, ha a vizslató "lézersugarak" kicsit diszkrétebbek lennének.

- Pontosan tudom a kedvesem nézéséből, hogy megkívánt - állítja a 24 éves Franciska. - Szinte lecibálja rólam tekintetével a ruhát, mielőtt valóban leráncigálná rólam...

Lámpa fel, lámpa le
Felesleges azon sopánkodni, hogy a párja gyönyörűséget lel az együttlétben, amikor ég a villany, míg ön szívesebben bújna vele inkább a takaró alá. Nem vagyunk egyformák, és ez bizony igaz a szenvedély, a gyönyör megélésére is. A férfinak fontos a látvány, izgatja őt. Önnek fontosabb a becézgetés és a simogatás. A nő sokkal inkább a szavak, az érzékelés rabja a szexualitásban. Elég csupán a sztriptízre gondolni, hogyan reagál a férfi, és miként a nő. A férfi egyszerűen beindul, a legtöbb nő azonban inkább mókásnak találja az előadást, felforrósodni biztos nem fog tőle a vére.

Ez a látszólagos és viszonylagos női prüdéria nem jelent gátat az ágyban. Épp ellenkezőleg. Szép lassan leszünk egymáséi, a folyamatot a látvány is segítheti kiteljesedni.

- Kissé gömbölyded vagyok - vallja be a 32 éves Barbara. - Világosban szenvedést okoz a testem. A combom vaskos, a melleim túl nagyok. De este, amikor a párommal vagyok, már nem gondolok a hibáimra. A simogatást érzem csupán, a külsőm már nem számít. Tudom, hogy a párom olyannak szeret, amilyen vagyok. Mégis szükségem van a sötétre, hogy teljesen átadhassam magam ennek a bizalomnak. Azt hiszem, másképp a félelmeim kerekednének felül.

Sötétben vagy félhomályban a vágy veszi át a hatalmat, elfelejtődnek a mindennapos problémák, a rideg kérdések, hogy elég szép vagyok-e neki, hogy nem serked-e már a szőr a lábamon, és észreveszi-e a narancsbőrömet...

Lámpa is, lámpa se
- Amikor megismerkedtem Dáviddal, és először szerelmeskedtünk - kezdi a 32 éves Szilvi -, látni akart szex közben.

Szégyenkeztem ugyan, de nem mertem nemet mondani. Következésképp szörnyen indult az együttlét. Lemerevedtem, buta mosoly ülhetett az arcomon, és azt hajtogattam magamban, hogy nincs semmi baj, szeretkezünk, és ez jó! Szerencsére Dávid gyorsan észrevette a problémát, kitalálhatta zavarodottságom okát, és eloltotta a villanyt. Ma már a szégyenlősségem része az ölelkezéseinknek. Mint valami különlegesség, ami még több titkot, izgalmat visz szerelmi életünkbe. A vetkőzés például roppant fontossá vált a kapcsolatunkban. Én választom a hangulatot, méghozzá a fehérneműimmel. Huncut, elegáns, komoly vagy éppen szexi melltartó és bugyi adja meg együttlétünk alaphangulatát. Aztán eloltom a villanyt...

Mutatni is, nem is, elrejteni a titkot, ám olykor-olykor felvillantani - határozottan szexi. Még hogy prűd! Semmi esetre sem az. Legyen inkább szégyenlős kicsit, és bátran súgja a párja fülébe: oltsd el a villanyt, drágám!

Játék a fénnyel, szenvedéllyel
Legyen fény? Vagy inkább sötét? Játsszunk! A fénnyel és a szenvedéllyel!

Rabló-pandúr
És ha mindketten bekötik a szemüket? Játék ez: fogócska! Maradhat a fény, ha ez kell, de milyen izgalmas a bekötött szem, a tapintás, a kezek játéka! Indítson egy olajos testmasszázzsal. Biztos, hogy a szokatlan helyzet - és a bekötött szem - felajzza többi érzékszervét is, az érintésre figyel, az illatokra, a hangokra. Ha a szem nem lát, a tabuknak is annyi.

Tükör előtt
Lehet, hogy csak az zavaró, ha önt nézik? Javasolja párjának, hogy tükör előtt szerelmeskedjenek. Így nem marad magányos, ön is legeltetheti kedvére a tekintetét. Könnyen előfordulhat, hogy ráébred: az ő teste is nagyon izgalmas.

Hideg-meleg
Ő a fényre vágyik? Legyen! Kezdődhet a vetkőzés, vagyis inkább vetkőztetés. Most a férfi vetkőztet, ön pedig irányítja! Gombok, cipzárak, ruhadarabok, ameddig jó önnek, hiszen most eldöntheti, hogy mit láttat, és mit nem. És ha a helyzet kezd meleg lenni, csak egy kattintás...

Keleti szeráj
Különleges hangulatot ad: mindkét fél örömét leli az elfátyolozott hálószobában. A színes kendőkkel elfedett, élénk fények titokzatos hangulatot teremtenek. Egy kis zene, füstölő... és kezdődhet a szerelmes éjszaka


[LHP.HU]

2005.02.28. 05:25
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír



Bónusz+ hirdetések: