HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szeretkezés az ágyon kívül

Mindenkivel előfordult már, hogy az autóban, liftben, munkahelyen vagy éppen az utcán sétálva megkívánja a másikat.

Ez egy olyan aktus, ami sietős, viszont nagyon erotikus, és sosem felejti el a másik. Itt nem az érzelem számít, hanem a testi vágy. Gondoljunk csak a Hegylakó című filmben Connor MacLeod és Louise Marcus utcai szeretkezésére.

De nézzük csak meg mind e két oldalról, hogy miért is szeretik az emberek a szex ezen módját!

Először jöjjenek a férfiak: A férfiak szerint nincs is izgalmasabb egy ilyen esetnél, ugyanis nem újra a megszokott helyen, az ágyban. Minél jobban sürgeti az idő az embereket, a vágy annál erősebb és hevesebb, és ami a legfontosabb, hogy szabad ruhát tépni, leteperni és természetesen perverz dolgokat suttogni a másik fülébe. Azt viszont tudni kell, hogy ezt a fajta szeretkezést jobban élvezik a férfiak, mint a nők.

Most pedig a nők következnek: Minden nő szereti, ha megkívánják. Ennél nagyobb elismerés nincs is a nő számára, hiszen bármelyik pillanatban kívánatos tud lenne a férfi számára. Legyen az bevásárláskor vagy akár egy séta közben.

Na de vannak az ilyen aktusnak negatív oldalai is. Fontos, hogy a férfi fiatal legyen, mert ellenkező esetben nem sikerülnek olyan gyorsan a dolgok. A nőknél pedig lényeges szerepet játszik a helyszín, hiszen ők érzelmi síkon mozognak.

Egy biztos, addig amíg az ember nem próbálja ki, ne mondjon róla véleményt.

Viszont én mindenkinek ajánlom, hogy vigyen egy kis izgalmat szerelmi életébe!

nice.hu

2008.08.25. 20:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: