HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

5 női szex-hiba

Ki tudna hitelesebb véleményt alkotni arról, mit csinálnak jól és kevésbé jól a nők az ágyban, mint a lepedő-krobatika partnerei, maguk a férfiak. A lehető legkülönbözőbb foglalkozású, gondolkodású férfit kértünk meg, állítsa össze saját hiba listáját!

1. Nem kérdeznek

„Azt hiszik, a szex olyan, mint a gépírás. Bármelyik gép elé ülsz le, ugyanúgy kell csinálni. Pedig ami az egyik pasinál működik, a másiknál nem biztos.” Persze, a legtöbb nő tisztában van az anatómiával, ismeri a férfitestet, de ez önmagában még nem elég. Sajnos a legtöbb nő kínosnak érzi, hogy megkérdezze, hol és hogyan érintsen. Talán azért, mert elterjedt, hogy a férfiak mindenre képesek begerjedni. Nagy kár, mi már arra is képesek vagyunk felizgulni, ha beszélünk róla.

2. Nem vagyunk gondolatolvasók!

„Megkérdeztem a barátnőmet szex után, volt-e orgazmusa. Azt felelte, nem. Mikor megkérdeztem, miért, azt felelte, az orális szex-tudásom nem túl nagy. Szerinte, ha szeretném, tudnám, mire vágyik.” Na, ez a másik nagy hibája a nőknek általában. Azt hiszik, amikor megismerkedünk, rögtön fel is térképezzük külső és belső adottságaikat, és az is rá van írva, mire izgul az ágyban. Hát, sajnos nem. Szóval mielőtt hanyatt dőlnél a kanapén, ejts néhány szót az ízlésedről!

3. Hidd el, nem mindig csak azt akarjuk!

„Minden barátnőmmel felmerül a probléma, hogy egy idő elteltével bizony csökken a szexuális vágyam, amit a nő rögtön azzal magyaráz, csak ezt akartam tőle, és mostanra meguntam. Pedig inkább az a baj, hogy minden este ugyanaz a forgatókönyv: munka, közös vacsi, aztán szex és kész. Ha minden kiszámítható válik, nemcsak mi férfiak, de a nők is unalmasnak érzik majd a meneteket. És ha egy nő unatkozik, biztosan nem él át orgazmust, hiszen ehhez nemcsak fizikai, de szellemi összhang is szükséges. A kielégítetlen nő pedig…hát mindenre képes. A megoldás tehát: a változatosság!

4. Csak várnak

Mi a különbség a hosszú távú kapcsolat és egy tál spagetti elfogyasztása között? Hogy a spagetti úgy mozog közben, mintha élne. Sajnos nagyon is igaz, hogy a legtöbb nő képtelen kezdeményezni. Persze, szeretnek főnököt játszani a férfiak is, de azért ne úgy feküdj, mint egy fadarab. Merj előjáték után a pasi fölé kerekedni. Ha igazán mély benyomást akarsz tenni, merned kell elengedni magad!

5. Paranoia

Ha azért nem mersz kipróbálni bizonyos pózokat, mert előnytelennek érzed a testedet, mert úgy érzed, túl kicsi vagy nem elég formás a melled, ha folyton takargatod a párnácskáidat, akkor nem vagy felszabadult. Pedig hidd el, szex közben ez foglalkoztatja legkevésbé a férfiakat. Ha nem tökéletes a tested, de úgy viselkedsz, akár egy istennő, bármit elérhetsz a másiknál. Bármit!


rtlbulvar.hu

2009.06.03. 13:22
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: